AYDIN / KUŞADASI - Kuşadası İlkokulu

Kuşadası İlkokulu

Kadınlar Denizi Mahallesi 510 Sokak No 7
Vizyon
Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, milli ve manevi değerlerin yaşam tarzına dönüştüğü, ilgi beceri ve yeteneklerinin doğrultusunda kendini bilim, sanat ve spor dalında, bir üst kuruma yönlendirilebilen, çevre bilincinin ön planda tutulduğu, herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çaba harcadığı bir okul ortamı istiyoruz.
Misyon
Atatürk İlke ve inkılaplarına bağlı, vatansever, demokratik, insan haklarına saygılı, çağdaş gelişime ve değişime açık, araştırmacı, hoşgörülü, sosyal ilişkilerde başarılı, doğal dengeyi korumayı ilke edinen, ahlaki ve kültürel değerlerine sahip çıkan, öğrencileri kendi yetenekleri doğrultusunda yetiştirmeyi hedefleyen KUŞADASI İLKOKULUYUZ
Öğleci :13:30 - 18:20
Ulaşım
Aydın ve İzmir´den Kuşadası´na gelen birçok otobüs bulunmaktadır. Ayrıca Aydın´dan Kuşadası´na gelen Aydın-Kuşadası ve Aydın-Davutlar hatları bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz,Söke yolu üzerindeki sanayi sitesinin karşı tarafındaki tepe bölgede, Mücella Emgin Anaokulu´nun karşısındadır.
Aydın´a uzaklık 65 Km, İzmir´e uzaklık 100 Km dir.