AYDIN / KUŞADASI - Kuşadası İlkokulu

Fen Bilmleri Dersinde 3/A Sınıfının Yapay Çevre Çalışmaları

Nis

Öğrencilerimiz,Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Minikler Kategorisinde; Aydın İl Birincisi oldular. Ege Bölgesi Halk Oyunları Yarışmasında okulumuzu 2/F sınıfı öğrencilerimiz Asya KAYMAZ, Ayza Basdaner 3/A sınıfı öğrencilerimiz Hayrunnisa Dereli, Sena Kılınç, Lizge Deniz Arıkoğlu 3/H sınıfı öğrencilerimiz Berkay Mikail Tezel, Meryem Ergon, Yağız Behzat Parmaksız, Melis Okuyucu ve Miraç Kibrit'in temsil edecek olmalarından gurur duyuyoruz.

Nis

Yardımlaşmanın da adı olan Ramazan ayında; adamanın, paylaşmanın ve dayanışmanın gereği olarak öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, okul aile birliğimiz ve yardımsever velilerimiz ile hep birlikte ihtiyaç sahibi ailelere yardımlarını ulaştırdık.

Nis

Sayın Kaymakamımız İbrahim KEKLİK ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İbrahim ATAMAN Öğretmenler Odası Buluşması kapsamında öğretmenlerimizle sohbet etti.

Adagöl Piknik Alanında Spor Yaptık

Doğayı yeniden arkadaş edinmek, doğayla arkadaşlığımızı güçlendirmek, yakın çevremizdeki doğayı tanımak, yaşadığımız kentin içindeki ve çevresindeki doğal alanları keşfetmek, spor yapmanın önemini kavramak ve birlikte çalışabilme becerisi kazanabilmek amacıyla Adagöl Piknik Alanına gittik.

Hayat Bilgisi dersi kapsamında sağlığımızı korumak ve birlikte oynamak konularını pekiştirmek adına Adagöl Piknik Alanında çeşitli oyunlar, yarışmalar ve sportif aktiviteler yaptık. Alandaki doğal güzellikleri inceledik.

Kuşadası İlçe Halk Kütüphanesi ve Seyakmer Ziyareti

Öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, kütüphane kurallarını öğretmek, kitap bilincini arttırmak amacıyla Kuşadası İlçe Halk Kütüphanesine ve Seyakmer’e gittik.

Gezi kapsamında Kuşadası İlçe Halk Kütüphanesi tanıtıldı, kütüphane kartları çıkartıldı. Kütüphanelerde uyulması gereken kuralları öğrendik.

Seyakmer Çocuk Kütüphanesi tanıtıldı, bahçesinde kitap okuduk.

Mrt

Çevre Koruma Kulübü hazırladıkları şiir ve gösterilerle Orman Haftasını kutladı.

Mrt

Tarihin altın sayfalarından biri olan 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünde, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha minnetle anıyor, onların emaneti olan bu vatanı korumak için azimle çalışmaya devam ediyoruz.

We Meet Through ICT 23-24

Şbt

Kuşadası İlkoklu Öğrencileri ilgi ve istekleri doğrultusnda açılan; Halk Oyunları, Zeka Oyunları, Tiyatro-Drama, Futbol-Basketbol, Görsel Sanatlar, Satranç ve İngilizce kurslarına heyecanla başladılar.

Şbt

Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürümüz Sayın Cevdet VURAL, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Süleyman EKİCİ ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İbrahim ATAMAN'ı okulumuzda misafir ettik. Öğretmenlerimizle öğretmenler odası buluşmalarında biraraya gelmişlerdir. Sınıflarımızı ziyaret ederek öğrencilerimizle sohbet etme olanağı bulmuşlardır. Genel Müdürümüze nazik ziyaretleri için okulumuz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Şbt

"Kuşlar Yuvasız Kalmasın" adlı 3/B sınıfı öğrencilerinin çalışmaları.

Kas

Birinci sınıf öğrencilerimiz diktikleri ilk fidanlarına can suyu verdiler.

Kas

3/B sınıfı öğrencileri olarak, "Ailem de bir zamanlar çocuktu." adı altında ailelerine sürpriz tahta kaşıktan bebekler yaptılar.

Ekm

Bu yıl 4. düzenlenen "Kuşadası Neopolis Heykel Sempozyumu" çocuk kil atölyesi" çalışmalarına katılımcı olarak davet alan 2/E sınıf öğretmeni Metin ÖZCAN ve öğrencileri belediye tarafından tahsis edilen araçla güvenli bir şekilde Neopolis Heykel uygulama alanını gezmiş, heykeltıraşlarla görüşmüş, heykel sanatı hakkında bilgi kazanmışlardır. Kuşadası Belediyesi'ne ve emeği geçen personele teşekkür ediyoruz.